Onsdag aften er der fuld spillerunde i Herreligaen, hvilket også betyder, at Lemvig-Thyborøn skal i aktion, og det sker, når SønderjyskE gæster Arena Vestjylland Forsikring.

Lemvig-Thyborøn kommer fra to kampe i streg, hvor stort set ingenting har fungeret, hvilket må give nogle revner i selvtilliden. Begge kampe er blevet spillet væk fra Arena Vestjylland Forsikring, hvor spillerne har en tendens til at spille lidt mere frit og uden de store nerver. Onsdag aften er drengene så tilbage i Arena Vestjylland Forsikring, og man finder ud af, om manglen af hjemmebanen måske har haft noget at sige i de to seneste kampe.

Modstanderen i onsdagens kamp er SønderjyskE, som har haft en fantastisk sæson, hvis man sammenligner med deres forrige. Kasper Christensens mandskab indtager 7. pladsen med 15 point – to point færre end de skrabede sammen igennem hele sidste sæson, hvor holdet ikke nåede med i slutspillet. Netop slutspil er der gode muligheder for i år for det sønderjyske mandskab, som vandt overbevisende i det omvendte opgør mod LTH.

Med to dårlige kampe i træk for LTH og en modstander, som man ikke var i nærheden af at slå i den seneste kamp, kan det godt lyde som en svær opgave for Uhrenholts tropper, og det er der heller ingen tvivl om, at det bliver. Dermed ikke sagt, at det bliver umuligt, for holdet har tidligere i denne sæson stået overfor svære opgaver, og har klaret dem. Det er spillet fra disse kampe, som skal genfindes, hvis der skal gøres forhåbninger om point i onsdagens kamp.

Point er også livsnødvendige for LTH, som i øjeblikket indtager en sidsteplads i Herreligaen, og hvis ikke holdet vil have en direkte returbillet til 1. division, så kræver det flere point endnu, og det kommer der ikke på tale, hvis holdet leverer på samme niveau, som i de to seneste kampe mod KIF Kolding og Århus Håndbold. Indstillingen og spillet skal strammes op, og det håber vi, at der sker allerede onsdag klokken 19.30, når kampen mellem Lemvig-Thyborøn og SønderjyskE fløjtes i gang i Arena Vestjylland Forsikring.

Vi håber på stor opbakning til drengene til trods for de seneste resultater. Opbakningen betyder enormt meget for spillerne, så køb din billet og kom i hallen!

Hvis ikke du kan overvære kampen i Arena Vestjylland Forsikring, så kan kampen følges på Tophåndbold eller via vores Instagram-profil.

Følg os på Instagram her!