FOTO: Christina Bundgaard Photography

Torsdag aften er drengene igen tilbage i Arena Vestjylland Forsikring efter 20 dages pause grundet en enkel udekamp og en landholdspause. Modstanderen er SønderjyskE, som er kommet rigtig godt fra start efter de første 8 runder.

38 mål er, hvad det er blevet til i LTH’s to seneste kampe mod henholdsvis Århus Håndbold og Skanderborg Håndbold. Begge kampe er endt med nederlag, men det er ikke særlig svært og se, hvor det er Anders Thomsens tropper skal forbedre sig, hvis der skal point på kontoen. Antallet af scorede mål taler for sig selv, mens der i den anden ende er lukket henholdsvis 26 og 25 ind. Det er derimod ret godt gået. Forsvaret har stået godt, og det har Ronnie Nicolaisen kvitteret med et par gode præstationer. Den del af spillet skal gerne fortsætte torsdag aften, når SønderjyskE kommer på besøg i Arena Vestjylland Forsikring.

Torsdagens modstander, SønderjyskE, er et hold som ofte ender lige indenfor eller lige udenfor top-8, som giver adgang til Primo Tours Ligaens slutspil. Derfor må, den tidligere LTH-spiller og nuværende SønderjyskE-træner, Kasper Christensen, være ret godt tilfreds med holdets sæsonstart hidtil. Det er blevet til 5 sejre i de første 8 kampe, hvilket placerer sønderjyderne på en delt 3. plads i Primo Tours Ligaen.

Det er derfor et hold fyldt med selvtillid, som torsdag aften gæster Arena Vestjylland Forsikring. Man kan håbe, at LTH’erne har nydt godt af landholdspausen, hvor de har haft tid til at arbejde lidt på de ting, som ikke har fungeret i de seneste kampe.

Der er ingen tvivl om, at det bliver en svær kamp for Anders Thomsens tropper, men drengene vil kæmpe sin chance, og grundet den store jævnbyrdighed i Primo Tours Ligaen, så er det, det mest opsatte hold på dagen som oftest vinder. Vi håber på stor opbakning fra lægterne, men hvis ikke du kan overvære kampen i hallen, så kan opgøret følges live på Tophåndbold eller vores Instagram-profil.

Op til kampen har Mads Thymann “takeover” på vores Instagram-profil – så hop over og følg med! Klik her for at følge os.