FOTO: Christina Bundgaard Photography

Fredag aften er ventetiden forbi, og halvanden måneds pause fra ligahåndbold er ovre, når Lemvig-Thyborøn Håndbold og Skjern Håndbold giver bolden op til årets første ligakamp for begge mandskabers vedkommende.

Selvom Lemvig-Thyborøn og Skjern Håndbold ikke har været i aktion i ligaen i næsten halvanden måned, så kan man ikke kalde pausen for en håndboldpause. Med garanti har alle tilskuerne i Arena Vestjylland Forsikring fredag aften haft klistret ansigtet til skærmen den sidste lille måneds tid, hvor det danske herrelandshold i håndbold har kæmpet hårdt for at blive verdensmester – en mission som lykkedes.

Dette betyder dog ikke, at folk har fået nok af håndbold – tværtimod. Billetsalget til LTH’s tre første hjemmekampe i det nye år, som byder på tre lokalopgør, fortæller os, at vi derimod er ramt af håndboldfeber, og at der bliver maksimal knald på i resten af sæsonen. Det glæder vi os til, og det hele starter fredag aften imod de forsvarende mestre fra Skjern Håndbold.

Skjern Håndbold indtager i øjeblikket 7. pladsen i Herreligaen med 20 point, hvilket ikke er tilfredsstillende for de danske mestre, og de skal helt sikkert bruge resten af grundspillet til at kravle så højt op i tabellen som muligt, så de står bedst muligt i slutspillet. Derfor er det et Skjern-hold, som med garanti går benhårdt efter to point i fredagens duel.

Lemvig-Thyborøns mål for resten af grundspillet er det samme mål, som det har været igennem hele sæsonen – nemlig at undgå den frygtindgydende sidsteplads. Spillet op til jule- og VM-pausen viste, at der var gode muligheder for at opnå dette mål, og man må håbe, at drengene har holdt niveauet henover pausen, så de er klar til at tage mange point i den sidste del af grundspillet.

Der bliver derfor hård kamp om pointene fredag aften i Arena Vestjylland Forsikring, og der er da heller ingen tvivl om, at Skjern Håndbold, med intet mindre end 5 VM-deltagere på holdkortet, er klare favoritter til at tage sejren. “De røde” har derfor brug for al den hjælp de kan få, så kom i hallen og støt drengene til vigtige point – støtten betyder mere end I aner.

Kampen fløjtes i gang kl. 19.30, og opgøret kan som altid følges live på Tophåndbold. Der vil også blive opdateret via vores Instagram-profil, hvis man ikke kan overvære kampen live.

Følg os på Instagram her!