Søndag eftermiddag løber LTH på banen i Arena Vestjylland Forsikring til tredje runde af herrernes håndboldliga, når Skanderborg Håndbold er modstanderen.

Søndag eftermiddag venter Lemvig-Thyborøns tredje kamp på lidt mere end en uge, og det har været en uge, som har budt på blandede følelser. Det hele startede mod Kolding i LTH’s comeback-kamp til ligaen, og det endte som bekendt med et uafgjort resultat til stor glæde blandt fansene og holdet. Onsdag aften var drengene en tur i Sønderborg, hvor det blev til et nederlag på 30-21 efter en knap så god kamp fra LTH. Det er kampe som disse, at Claus Uhrenholts tropper skal lære at indstille sig på, da der vil komme langt flere nederlag, end man var vant til i sidste sæson i 1. division.

Søndag skal LTH forsøge at komme tilbage på rette kurs og levere noget af det spil, som kan være med til at drille Skanderborg. Søndagens gæster har modsat LTH sine første point tilgode, men holdet fra festivalbyen har til gengæld været oppe imod hold som TTH Holstebro og Aalborg Håndbold. Det er derfor med stor sandsynlighed et sultent Skanderborg-mandskab, som gæster Arena Vestjylland Forsikring.

Dette skal dog ikke betyde, at holdet, som er under ledelse af Nick Rasmussen, har glemt, hvordan det er at vinde. De grønblusede østjyder har nemlig haft en ganske god opstart på denne sæson, hvor man har vundet træningskampe over Aalborg, Mors-Thy og SønderjyskE. Sidst men ikke mindst så lykkedes det også at slå de danske mestre fra Skjern Håndbold ud af pokalturneringen kort inden ligastarten.

Skanderborg er af den grund store favoritter til at tage de to point i søndagens duel. Lemvig-Thyborøns store opgave er at vise, at det langt fra bliver nemt at tage to point med hjem fra Arena Vestjylland Forsikring. Hvis “de røde” skal have chance for point, skal forsvars- og målmandsspillet få bedre fat end det har gjort i de første to kampe. Derudover skal der ligesom i kampen mod Kolding være stor opbakning fra lægterne – så kom og støt drengene til vigtige point!

Kampen fløjtes i gang kl. 16 i Arena Vestjylland Forsikring! Hvis du ikke kan overvære opgøret fra tilskuerpladserne, så kan man følge det hele live på www.tophaandbold.dk/livescore

Der vil til denne kamp ikke blive opdateret via Instagram.