Fredag aften skydes ligaen i gang, når Anders Thomsens drenge på hjemmebane tager imod Ribe-Esbjerg i ligapremieren.

I sidste uge tog drengene for alvor hul på den nye sæson, da Skjern besøgte Arena Vestjylland Forsikring i Santander Cuppens 1/8-finale. Her blev det til et stort nederlag på 26-38, og der skal rettes op på nogle ting inden ligaen skydes i gang fredag aften mod Ribe-Esbjerg HH.

LTH’erne går ind til en sæson, hvor det helt store mål igen er at undgå sidstepladsen og dermed den direkte nedrykning. Hjemmebanen, Arena Vestjylland Forsikring, spiller en stor rolle i den mission, da det er her de livsvigtige point hovedsageligt skal hentes. En af sidste sæsons fire hjemmebanesejre i grundspillet kom imod netop Ribe-Esbjerg, og i de to udebanekampe i Ribe var drengene begge gange tætte på at snuppe point. Det er derfor et hold, som ligger godt til LTH, men det er også et hold, som har et markant større spillerbudget.

Det sydvestjyske mandskab tæller en lang række profiler, og forventes mere sammenspillet til denne sæson end tilfældet var i sidste sæson, hvor det var et helt nyt hold, som man havde sammensat. Derfor kan man ikke rigtig bruge sidste sæsons gode resultater til andet end en lille smule selvtillid frem mod kampen. Det kræver derimod 60 minutters skarphed i begge ender, hvis der skal gøres forhåbninger om point – det kræves der naturligvis i alle kampe, da man bliver straffet hårdt, hvis man har et par minutters udfald.

Som skrevet bliver Arena Vestjylland Forsikring en vigtig faktor i kampen om overlevelse. Derfor er det ekstra vigtigt, at drengene mærker opbakningen fra lægterne fra første kamp. Vi håber på. at mange vil komme og hjælpe holdet i kampen om sæsonens første point!

Kampen fløjtes i gang kl. 19.30 i Arena Vestjylland Forsikring! Hvis ikke du kan overvære kampen i hallen, så kan man følge med live via tophåndbold.dk/livescore