FOTO: Christina Bundgaard Photography

Efter 4 point i de 2 sidste opgør, er det et selvtillidsfuldt LTH-mandskab, som fredag byder velkommen til tophåndbold hjemme i Arena Vestjylland Forsikring. Modstanderen denne gang er rækkens bundprop, Otterup HK.

Som sagt har Lemvig-Thyborøn haft en god optakt til morgendagens kamp, holdet har nemlig vundet deres to seneste opgør over FIF og Sydhavsøerne. Dog har det ikke set helt problemfrit ud i disse 2 kampe, eller i de andre opgør i denne sæson. LTH-mandskabet har nemlig haft for mange perioder i løbet af kampene, hvor spillet har set usikkert ud. Mange personlige fejl og scoringspauser har kostet dyrt, og modstanderen er derfor kommet alt for let til deres mål i disse perioder. Hvis det, til tider, upolerede spil bliver skåret væk, så begynder det for alvor at se godt ud. Når spillet har fungeret, og koncentrationen forbliver i top under hele kampen, så er det nemlig allerede blevet bevist, at LTH er en af de bedste mandskaber i årets 1.divison. Et opgør mod formsvage Otterup HK, burde derfor give anledning til, at drengene viser deres absolutte topniveau frem endnu engang. Der er i hvert fald ingen tvivl om, at LTH er storfavorit, og skal trække sig sejrrigt ud af opgøret.

Selvom Otterup tidligere har drillet Lemvig-Thyborøn og andre mandskaber i toppen af 1.divison, så har holdet i årets udgave af 1. division haft det voldsomt svært. I de første 6 kampe er det som sagt blevet til 6 nederlag. Udeholdet kan heller ikke prale med at være i målform, da de i deres 2 sidste opgør kun er lykkedes at score 35 mål. Otterup har dog også valgt at tage konsekvensen af de manglende sportslige resultater, og valgte så sent som i mandags at fyre træner Søren Gottfredsen, efter et nederlag på 16-15 til Ajax København. Derfor må det dog også forventes at være en gejstfyldt trup og et trænerteam, som fredag skal forsøge at bevise, at de ikke længere hører til i bunden. Vi kan derfor, på trods af den store pointmæssige forskel, se frem til et spændende opgør.

Hvis det lykkedes LTH at hive de 2 point hjem fredag aften, vil drengene placere sig på rækkens foreløbige 1.plads, dog en kamp foran de andre tophold. Kampe som disse bør derfor vindes hvis Lemvig-Thyborøn, skal gøre sig nogle forhåbninger om at slutte i den sjove ende af tabellen.

Kampen fløjtes i gang fredag aften klokken 20:00. Husk at få sikret dig din billet, så du kan komme og hjælpe drengene op på en foreløbig 1.plads i 1.division!