FOTO: Christina Bundgaard Photography

Der er lagt op til topkamp, når rækkens nummer tre, Odder Håndbold, gæster Arena Vestjylland Forsikring for at møde nummer fire Lemvig-Thyborøn Håndbold.

Efter en vigtig sejr i Skive i fredags er drengene fra Lemvig-Thyborøn Håndbold klar til næste udfordring, som er Odder Håndbold fredag aften på hjemmebane. Det bliver en rigtig vigtig kamp for begge hold, som kæmper for at ende i top-3, som giver adgang til playoff-kampe om en plads i 888-ligaen. Netop top-3 vil være en mulighed for Lemvig-Thyborøn, hvis det bliver til en sejr over Odder, da det vil sende dem over fredagens modstander i tabellen.

Odder har fået en rigtig god sæsonstart, og de har kun tabt to kampe. Østjyderne har en masse profiler på holdet i form af Mike Paulsen, Ronnie Mathiasen og den tidligere LTH’er og søn af Arne Damgaard, Matias Damgaard, som vi glæder os til at byde velkommen tilbage til det vestjyske. Det bliver derfor en meget svær opgave for “de røde”, men hvis holdet lever op til deres bedste, så er der bestemt mulighed for to point.

Vestjyderne har på det seneste været ramt af en del skader, men nogle af spillerne er ved at være klar igen. Stregspilleren, Niels Lindholt, fik comeback i sidste uge mod Skive, og han spillede næsten hele kampen, og gjorde en flot figur både forsvars- og angrebsmæssigt. Derudover er højre backen, Mads Høj, ved at være hans skulderskade kvit. Han har på det seneste spillet for 2. holdet, og her har han leveret en rigtig god indsats. Skadeslisten bliver derfor mindre og mindre, og vi håber at så mange som mulig klar til topkampen fredag aften.

Det bliver som skrevet en rigtig svær kamp, og derfor får vi brug for stor opbakning. I sidste uge var der omkring 60 supportere, som tog turen til Skive, og her bakkede de holdet op igennem hele kampen, og dette betød enormt meget for drengene. Derfor håber vi der kommer mange mennesker i Arena Vestjylland Forsikring, så I kan være med til at drengene lige yder nogle ekstra procenter. Der er gratis entré til alle, som kommer i rød trøje! Ellers kan du spare penge ved at købe din billet her på hjemmesiden!

Kampen fløjtes i gang kl. 20, og matchen kan følges live på www.tophaandbold.dk/livescore eller via vores Instagram-profil “@lemvigthyboron”.

Følg os på Instagram her!