FOTO: Christina Bundgaard Photography

Onsdag aften spiller LTH den hidtil vigtigste kamp i sæsonen, når Nordsjælland kommer på besøg i Arena Vestjylland Forsikring.

Inden denne sæson var Lemvig-Thyborøn og Nordsjælland spået til at blive to af de hold, som kommer til at kæmpe hårdt for at undgå den direkte nedrykning. 4 runder inde i den nye sæson er status det, at LTH har tre point, mens Nordsjælland endnu ikke har fået point endnu. Derfor kan Anders Thomsens tropper med en sejr i onsdagens duel tage et stort skridt væk fra sidstepladsen. Man kan derfor godt betegne onsdagens bundkamp for en tidlig nøglekamp.

En LTH-sejr er dog ikke ensbetydende med, at der kan slappes af i de kommende kampe. Vi er stadig meget tidlig på sæsonen, og der skal kæmpes hårdt i alle kampe, hvis man stadig ønsker at være med på øverste hylde af dansk håndbold. Træner, Anders Thomsen, har tidligere udtalt, at denne sæson bliver en lang kamp for overlevelse, og den fortsætter onsdag aften, hvor der skal en god præstation til, hvis Nordsjælland skal sendes hjem over Storebælt uden point i bagagen.

LTH’erne kommer fra to kampe, hvor det er blevet til tre point. I seneste kamp blev det til et heldigt, men vigtigt point imod KIF Kolding. I kampen forinden blev det til en overraskende sejr mod BSH. Spillet var rigtig godt i kampen mod BSH, mens skarpheden i angrebsspillet manglede i KIF-kampen. Dog har forsvarsspillet været godt i begge opgør, hvilket har givet gode arbejdsbetingelser for Ronnie Nicolaisen i LTH-buret, hvilket han har kvitteret med to solide indsatser i træk.

En solid indsats bliver der også brug for onsdag aften, og dette gælder ikke kun spillerne, men også jer tilskuere. For det første er der utrolig vigtige point på spil, for det andet bliver kampen transmitteret direkte på TV2 Sport, og vi vil gerne vise vores hjemmebane frem på den bedst mulige måde foran hele håndbolddanmark.

Vi håber derfor på at se mange tilskuere, når kampen fløjtes i gang klokken 18.30 i Arena Vestjylland Forsikring. Har du endnu ikke købt din billet, så kan du gøre det ved at klikke her!

Kampen kan udover i Arena Vestjylland Forsikring følges live på Tophåndbolds livescore.

Op til kampen overtager Mathias Porsholdt vores Instagram-profil, hvor han vil vise jer, hvordan hans kampdag forløber. Hop over og følg os på Instagram her!