FOTO: Christina Bundgaard Photography

Fredag aften spiller Lemvig-Thyborøn Håndbold en af sæsonens vigtigste kampe, når lokalrivalerne fra Mors-Thy kommer på besøg i Arena Vestjylland Forsikring.

På 12.- og 13.-pladsen i Herreligaen finder man henholdsvis Lemvig-Thyborøn Håndbold og Mors-Thy. Begge hold har 10 point og et enkelt point ned til TMS Ringsted på den nedrykningsgivende 14. plads. Fredag aften tørner de to lokalrivaler sammen i en ufattelig vigtig kamp for begge mandskaber, hvis man skal undgå den faretruende sidsteplads.

LTH trak sig sejrrigt ud af det omvendte opgør i en flot kulisse på Mors, hvor begge fangrupper var med til at skabe god stemning på lægterne. Fredag aften vil de to hold igen spille i en kulisse, som er en topkamp værdig. Billetterne i udebaneafsnittet er revet væk, mens alle siddepladser er udsolgte. Der bliver derfor god opbakning til begge mandskaber.

Begge hold kommer fra hæderlige nederlag mod tophold. LTH tabte på udebane til GOG i en tæt kamp, hvor Uhrenholts tropper leverede en rigtig god indsats. Mors-Thy tabte knebent på hjemmebane til Aalborg, og var meget tæt på at tage point. Fredagens duellanter har derfor haft en god generalprøve til bundbraget. Dog er det en helt anden mental opgave, som venter begge mandskaber, når de løber på banen i Arena Vestjylland Forsikring. I kampene mod GOG og Aalborg kunne man spille mere frit, da der ikke var de store forventninger, hvilket der omvendt vil være fredag aften. Det kan meget vel resultere i en nervøs kamp, hvor smukt håndboldspil næppe vil være en del af aftenens program.

Mors-Thy, som kommer med nogle velkendte ansigter i form af Søren Nørgård, Ronnie Nicolaisen og Heino Holm, har gæstet Arena Vestjylland Forsikring fem gange siden 2009, og her er det hidtil endt med fire LTH-sejre og en enkelt sejr til øboerne. Lad os håbe, at vi efter kampen kan øge antallet af LTH-sejre til fem.

Inden kampen vil der være fanzone i multihallen med livemusik, fadøl og dagens ret (som dog skal bestilles – tjek Facebook for mere information). Fanzonen åbner klokken 17.30, og vi håber på at se mange fans fra begge lejre!

Der forventes sæsonrekord i Arena Vestjylland Forsikring, så vi opfordrer alle til at komme i god tid, da der vil være tryk på indgangene!

Kampen fløjtes i gang klokken 19.30, og hvis du ikke kan følge kampen i hallen, så liveopdateres der på Tophåndbold og vores Instagram-profil!

Følg os på Instagram her!