FOTO: Christina Bundgaard Photography

Onsdag aften starter nedrykningsspillet, og Lemvig-Thyborøn åbner på hjemmebane mod lokalrivalerne fra Mors-Thy Håndbold. Der er vigtige point på spil i kampen for overlevelse, så der er brug for maksimal opbakning.

To gange tidligere har LTH og Mors-Thy mødt hinanden ligamæssigt i denne sæson, og begge gange er det endt med en LTH-sejr. Dette må meget gerne gentage sig onsdag aften, når de to hold krydser klinger for 3. gang, når nedrykningsspillet skydes i gang. Det er dog et formstærkt Mors-Thy-mandskab som ligger vejen forbi Arena Vestjylland Forsikring, og det bliver derfor en helt anderledes opgave for Uhrenholts tropper.

Udover Mors-Thy er LTH også i pulje med Ribe-Esbjerg, Nordsjælland Håndbold og KIF Kolding. Alle holdene mødes en gang, hvilket vil sige, at man får to hjemmekampe og to udekampe. Ribe-Esbjerg og Mors-Thy har begge to point med over i puljen, mens Nordsjælland og LTH begge har et point. Pointene er fordelt efter holdenes placering i grundspillet, og da KIF Kolding endte som nummer 13 har de ingen point med over i puljen.

Vinderen af puljen får en præmie på 75000 kroner, mens taberen skal ud at spille bedst af tre kampe mod enten nummer 2 eller 3 fra 1. division. Sæsonmålet for LTH er overlevelse, og hvis man skal være sikker på dette mål kræver det, at man undgår sidstepladsen i puljen. For at undgå den placering skal holdet ud og have så mange point som muligt, og jagten på point starter onsdag aften mod et Mors-hold, som vi har haft et godt tag på i denne sæson.

To af de mest mindeværdige kampe for LTH i denne sæson har været de to kampe mod Mors, som har indeholdt alt det, man har kunne forvente af et lokalbrag. Der har været fuld knald på tilskuerpladserne, mens der på banen har været hård kamp om sejren. Der er stor sandsynlighed for, at onsdagens kamp udvikler sig i samme retning, og der er derfor stor grund til at komme i Arena Vestjylland Forsikring, hvis man elsker seværdig håndbold.

Kampen fløjtes i gang kl. 19.30, og hvis man ikke har mulighed for at overvære kampen live, kan opgøret følges live på Tophåndbold eller via vores Instagram-profil!

Følg os på Instagram her!