Søndag eftermiddag løber Lemvig-Thyborøn Håndbold på banen til sæsonens syvende kamp, når topholdet, GOG, er modstanderen i Arena Vestjylland Forsikring.

Det er to hold fra hver sin ende af tabellen, som søndag eftermiddag krydser klinger i Arena Vestjylland Forsikring. GOG har fået en fantastisk sæsonstart, hvor det er blevet til fem sejre og et enkelt nederlag i de første seks kampe. I fynboernes seneste kamp mod et andet tophold, Aalborg Håndbold, endte det med en overbevisende sejr på 34-25, og det er derfor et mandskab fyldt med selvtillid, som Lemvig-Thyborøn står overfor.

Lemvig-Thyborøn er dog heller ikke et hold uden selvtillid. Sidste uge resulterede i en stensikker sejr over Ribe-Esbjerg og et snævert nederlag til de danske mestre og Champions League-deltagerne fra Skjern Håndbold. De to kampe har givet godt humør i truppen, og det bliver forhåbentlig taget med på banen søndag eftermiddag. Claus Uhrenholts tropper får nemlig brug for alle midler, hvis de skal tage point imod traditionsklubben.

Der er ingen tvivl om, at favoritværdigheden ligger hos gæsterne. Dette gør, at der ikke er det store pres på det unge LTH-mandskab, hvilket før har vist sig som værende en fordel for vestjyderne. Dette var også tilfældet, da LTH og GOG sidst spillede imod hinanden. Det var en pokalkamp tilbage i september 2016, hvor Lemvig-Thyborøn pressede holdet fra Sydfyn ud i forlænget spilletid, og hvis kampen havde været et par sekunder længere havde vi skabt pokalsensationen, da Simon Gades skud fra eget mål lige akkurat ikke nåede over linjen før haluret havde lydt. GOG endte med at vinde kampen 24-27 efter forlænget spilletid.

Vi håber, at vi igen kan presse GOG, og hvis det skal ske, så har drengene brug for samme opbakning som til seneste hjemmekamp mod Ribe-Esbjerg. Opbakningen fra lægterne kan nogle gange være med til at give holdet lidt ekstra, og som skrevet så får vi brug for alle midler, hvis GOG skal sendes hjem over Lillebælt uden point. Det bliver svært, men drengene vil kæmpe deres mulighed i samtlige 60 minutter!

Kampen fløjtes i gang kl. 16 i Arena Vestjylland Forsikring, og hvis ikke du kan følge kampen live i hallen, så kan opgøret følges live på www.tophaandbold.dk/livescore

Der vil ikke blive opdateret på Instagram til dette opgør.