FOTO: Christina Bundgaard Photography

Fredag aften er der lagt op til et drabeligt opgør i Primo Tours Ligaen, når Lemvig-Thyborøn Håndbold tager imod Fredericia HK i Arena Vestjylland Forsikring.

Målsætningen for sæsonen er i første ombæring at undgå sidstepladsen, som giver en billet til 1. division. Hvis den målsætning skal opfyldes, kræver det point, hvilket giver sig selv. Status er lige nu, at LTH ligger næstsidst med fire point, mens Nordsjælland ligger sidst med to point. Nordsjællands to point er kommet efter en sejr over Lemvig-Thyborøn, hvilket betyder, at de med to point mere overhaler os i tabellen, da de er bedst indbyrdes. Anders Thomsens tropper har derfor brug for point, hvis de skal være sikre på at blive ved med at holde Nordsjælland under sig.

Inden sæsonen gik i gang kiggede man kampprogrammet igennem, og vurderede hvilke kampe, hvor der var størst mulighed for at hente to point. Her må man nok vurdere, at kampene mod oprykkerne fra Fredericia var nogle af dem, man noterede sig. Det er dog lettere sagt end gjort. Jesper Houmarks tropper har nemlig fået en rigtig god sæsonstart, og har fem point mere end LTH – nemlig 9. Det er en præstation, som man kun kan tage hatten af for, og det vidner derfor om, at det er et rigtig solidt mandskab som vestjyderne står overfor fredag aften.

Fredericia, som har de to tidligere LTH’ere, Kasper Young og Nikolaj Mehl, på holdkortet, er et hold som kommer stormende fremad banen, og afslutter meget hurtigt. Fredagens gæster har indtil videre scoret 330 mål i denne sæson, hvor LTH har nettet 273 gange. Angrebsspillet har også været Fredericias force i denne sæson, mens det har knebet lidt mere med forsvarsspillet, hvor man bare i de seneste to kampe har lukket 75 mål ind. Det er derimod et område, hvor LTH’erne har været utrolig skarpe på igennem hele sæsonen, og det skal gerne fortsætte i fredagens duel. Det er derfor to forskellige hold som krydser klinger, men der bliver med garanti fightet maksimalt fra begge lejre i kampen om to meget vigtige point.

Kampen fløjtes i gang klokken 19.30 i Arena Vestjylland Forsikring, og vi håber på maksimal opbakning fra lægterne! Hvis ikke du kan overvære kampen i hallen, kan kampen følges live på Tophåndbold eller vores Instagram-profil!

Op til kampen tager Michael Thøgersen dig igennem hans kampdag, når han laver takeover på vores Instagram-profil!

Følg os på Instagram her!