FOTO: Christina Bundgaard Photography

Fredag aften spiller Lemvig-Thyborøn sin anden hjemmekamp i Primo Tours Ligaen, når formstærke Bjerringbro-Silkeborg gæster Arena Vestjylland Forsikring.

Lemvig-Thyborøn med to nederlag i de to første kampe møder fredag aften Bjerringbro-Silkeborg, som har åbnet ligaen med to storsejre. Det er derfor to hold med to forskellige sæsonstarter, som står overfor hinanden. På den anden side er det heller ingen overraskelse, da det er de færreste, som har regnet med, at LTH skulle stå med maksimum point efter to runder. Dog kunne man med lidt mere skarphed i slutminutterne mod Ribe-Esbjerg måske have haft et enkelt eller sågar to point.

Spillet fra det meste af ligapremieren skal genfindes til fredagens kamp, og så skal moralen fra Skjern-kampen tages med. Hvis dette kan lade sig gøre samtidig med, at BSH ikke kan genfinde niveauet fra de to første ligakampe, så er der muligheder for at lave overraskelsen.

BSH-holdkortet tæller mange profiler, og til denne sæson har midtjyderne forstærket sig med blandt andre Thráinn Orri Jónsson og Mads Kjeldgaard Andersen. Sidstnævnte kom til fra Mors-Thy, og har bemærket sig med 9 mål i de to første kampe.

Selvom det bliver en svær kamp, så er muligheden for to point altid tilstede, og hvis Arena Vestjylland Forsikring kan finde sit topniveau, hvad angår stemning, frem, så mindsker det ikke chancerne for en overraskelse.

Kampen fløjtes i gang klokken 19.30 i Arena Vestjylland Forsikring, og hvis du er forhindret i og være tilstede i hallen, kan opgøret følges live på Tophåndbold eller på vores Instagram-profil!

Op til fredagens kamp vil den tidligere BSH-spiller og nuværende LTH-spiller, Christian Holm, lave takeover på vores Instagram-profil, hvor han vil vise jer, hvordan en kampdag ser ud for ham.

Følg os på Instagram her!