Lørdag eftermiddag går det løs i Arena Vestjylland Forsikring, når Ajax København kommer på besøg i den første hjemmekamp i sæsonen.

I sidste uge indledte Lemvig-Thyborøn den nye 1. divisionssæsonen, da “de røde” på udebane besejrede Stoholm med 27-31. Lørdag eftermiddag skal Arne Damgaards tropper igen forsøge at hente yderligere to point til tabellen, når Ajax København kommer på besøg i Arena Vestjylland Forsikring i sæsonens første hjemmekamp.

Som skrevet fik Lemvig-Thyborøn god start på sæsonen med en sejr, omvendt fik lørdagens modstander en knap så god start, da de på hjemmebane tabte med 18-26 til oprykningsfavoritterne og liganedrykkerne fra Randers HH. Så det er garanteret et hold, som er opsatte på at få de første point på kontoen, som tager turen til det vestjyske lørdag eftermiddag.

Selvom det blev til en sejr mod Stoholm i første runde, så var der nogle ting, som Arne Damgaard manglede eller ikke var helt tilfreds med. Han savnede blandt andet en del kontramål, og så var han ikke tilfreds med de sidste par minutter af kampen, hvor holdet lukkede for mange mål ind.

Så det skal blive spændende at se om LTH’erne kan få åbnet op for kontramaskinen, og samtidig få lukket ned for Ajax-skytterne. For dette plejer næsten altid at være opskriften på to point, hvis man spørger spillerne eller trænerteamet. Dog skal det lige tilføjes at netop forsvarsspillet var én af de ting, som fungerede rigtig godt i store dele af sæsonpremieren mod Stoholm, men minusset var, at der i de sidste minutter af kampen gik for mange mål ind.

Til kampen mod Stoholm var der en fantastisk opbakning fra en masse medrejsende LTH-tilskuere, og holdet håber på, at der igen lørdag vil være stor opbakning til drengene. For det får de brug for, for Ajax er ikke noget nemt mandskab og spille imod, og kampene mellem de to klubber plejer altid at være meget spændende.

Så hvis du vil op og støtte drengene til yderligere to point, så er der kampstart kl. 14.30 i Arena Vestjylland Forsikring.

Du køber din billet her på hjemmesiden, og husk at der er gebyr på billetter solgt i døren. Til denne sæson har vi fået nyt billetsystem, som gør det muligt, at man kan medbringe sin købte billet på sin smartphone og få den scannet.