FOTO: Christina Bundgaard Photography

En fantastisk sæson, som kulminerede i onsdags med oprykningen til 888-ligaen, skal rundes af, når ligamandskabet fra Århus Håndbold er modstanderen i Santander Cuppens 6. runde.

Onsdag aften, ugen efter ligatriumfen, løber LTH på banen i Arena Vestjylland Forsikring for sidste gang i denne sæson. Modstanderen er Århus Håndbold fra 888-ligaen i Santander Cuppens 6. runde. Her har LTH muligheden for at bevise, at holdet har niveau til ligaen, når der er videre avancement i pokalturneringen på højkant.

Århus Håndbold har modsat LTH haft en skidt afslutning på sæsonen, hvor holdet ikke har vundet siden den 27. februar. Det er derfor helt sikkert et sejrssulten og tændt mandskab, som gæster Arena Vestjylland Forsikring onsdag aften. Århusianerne har dog i de seneste kampe mod Skjern og TTH Holstebro vist skarphed, og der er da heller ingen tvivl om, at de er klare favoritter i onsdagens pokalduel.

Det skal blive spændende og se, om LTH kan levere på lige så højt et niveau, som de har gjort i mange af kampene efter jul. Hvis dette er tilfældet, så ligger der en lille mulighed for en pokalsensation og lurer.

Kampen er som sagt den sidste i denne sæson, og vi skal derfor også tage afsked med de spillere og trænere, som ikke skal være her i næste sæson. Vi håber derfor på, at mange vil lægge vejen forbi Arena Vestjylland Forsikring, selvom vi også godt ved, at vejret ikke ligefrem indbyder til håndbold. Dog synes vi også holdet har fortjent stor opbakning efter en rigtig god sæson.

Vi skal som skrevet tage afsked med de spillere og trænere, som ikke skal være her efter sæsonen. Vi kan dog også berette om, at der onsdag aften vil blive præsenteret en ny spiller til den kommende sæson.

Kampen fløjtes i gang kl. 19.30 i Arena Vestjylland Forsikring, og da der er kristi himmelfartsdag om onsdagen, så håber vi at mange vil komme og skyde deres “miniferie” i gang sammen med os. Til dem som ikke kan overvære kampen i hallen, så kan opgøret også følges live via vores Instagram-profil “@lemvigthyboron”.

Følg os på Instagram her.