FOTO: Christina Bundgaard Photography

Onsdag aften venter der Anders Thomsens tropper en svær opgave, når Danmarks bedste hold fra Aalborg Håndbold kommer på besøg i Arena Vestjylland Forsikring. Med nederlaget i Nordsjælland er der i den grad spænding tilbage i bundkampen, og LTH skal have skrabet så mange point som muligt sammen i de sidste 8 runder.

Fredagens nederlag til Nordsjælland betyder, at vi kun er et enkelt point foran dem og den direkte nedrykningsplads. Nederlaget betyder også, at vi er dårligere indbyrdes, og der derfor kun skal et enkelt point til, hvis Nordsjælland skal overhale os i tabellen. Man kan jo aldrig vide, hvornår dette ene point kommer, og derfor ville det give lidt mere pusterum, hvis der igen var minimum tre point ned til nordsjællænderne. Derfor bliver det nogle nervepirrende 8 runder, som vi går i møde, hvor både LTH og Nordsjælland kæmper en hård kamp i bunden for at overleve.

Pointjagten starter allerede onsdag aften, når Primo Tours Ligaens førerhold, Aalborg Håndbold, gæster Arena Vestjylland Forsikring. Selvom der inden sæsonen ikke var budgetteret med point i sådan en type kamp, har vi tidligere på sæsonen vist, at vi kan bide skeer med alle hold i rækken, og derfor giver det en lille form for optimisme inden onsdagens opgør.

I det omvendte opgør mod Aalborg var vi et mulehår fra at tage det der ellers ville have været et meget fortjent point, men nordjyderne havde som alle andre tophold har det – nemlig marginalerne på sin side. Lemvig-Thyborøn skal onsdag aften forsøge at vise, at dette ikke var en enlig svale. Det skal ske med, det man godt kan kalde LTH’s “vartegn” i denne sæson, nemlig det bundsolide forsvarsspil, og så skal der lige lidt mere skarphed i angrebsspillet, så det bliver mere stolpe ind end stolpe ud, hvilket var en af hovedårsagerne til, at det ikke blev til point i Nordsjælland i fredags.

Kampen mellem top og bund i Primo Tours Ligaen fløjtes i gang klokken 19.30 i Arena Vestjylland Forsikring, så kom i hallen og støt drengene i denne svære kamp! Hvis du er forhindret kan kampen følges live på Tophåndbold.

Op til kampen har Pelle Schilling fået loginoplysningerne til vores Instagram, og han vil forsøge at underholde jer op til kampen – så hop over og følg med her!