FOTO: Christina Bundgaard Photography

Fredag aften skal Lemvig-Thyborøn forsøge at ride videre på bølgen efter sidste uges sejr over Bjerringbro-Silkeborg, når vestjyderne gæster Sydbank Arena i Kolding.

Lemvig-Thyborøn går ind til to vigtige kampe, når KIF Kolding og Nordsjælland Håndbold venter i de næste runder. Anders Thomsens tropper fik en perfekt optakt til disse opgør, da de besejrede topholdet fra BSH i en helt fantastisk kamp, hvor alt fungerede.

Dette skal dog ikke betyde, at LTH’erne går ind til kampene som favoritter. Begge kampe er nemlig 50:50, og det er det bedste hold på dagen som vinder. Sejren og niveauet fra kampen er derimod heller ingen ulempe, men det er også vigtigt, at drengene er kommet ned på jorden igen.

Første opgave er traditionsklubben, KIF Kolding, på udebane fredag aften. I sidste sæson blev det til en afklapsning af de helt store, da “de røde” besøgte Sydbank Arena, men det blev også til en sejr og en uafgjort i de to kampe i Arena Vestjylland Forsikring. Mange husker nok sejren, som var den sidste kamp i sæsonen i sidste sæson. Sejren sikrede LTH overlevelse i Primo Tours Ligaen, mens KIF Kolding måtte ud i playoff-kampe mod TM Tønder.

KIF Kolding har endnu ikke fået point i de tre første runder af Primo Tours Ligaen, og det er derfor et sultent mandskab LTH’erne står overfor fredag aften, hvilket også kan være farligt. Men tager drengene spillet fra BSH-kampen med til Kolding, er der ingen tvivl om, hvor de to point lander.

Lemvig-Thyborøn får opbakning fra en busfuld tilhængere som tager turen sydpå. Har du ikke mulighed for at overvære kampen live i Sydbank Arena, kan opgøret følges live på Tophåndbold eller vores Instagram-Profil!

Op til fredagens kamp overtager cheftræner, Anders Thomsen, vores Instagram, hvor han vil vise jer, hvordan hans kampdag ser ud.

Følg os på Instagram her!