FOTO: Christina Bundgaard Photography

Fredag aften drager Lemvig-Thyborøn langt mod øst for at møde HØJ Elite i Ølstykke Hallen.

De sidste minutter af kampen mod Odder skal fortsættes fredag aften, når HØJ er modstanderen på udebane. For der lykkedes det nemlig for Arne Damgaards tropper at hente Odder, selv om de var bagud med 21-25 med 5 minutter igen – kampen endte 26-26. I aften står der igen vigtige point på spil, hvis vestjyderne ønsker at bevare muligheden for at ende i top-3.

Dagens modstander, HØJ, har ikke fået den bedste start med kun tre sejre i elleve kampe, og grundet dette indfinder de sig på en 12. plads i rækken, og man kunne godt fristes til at tro, at det skulle blive en nem opgave for LTH, men dette er ikke tilfældet. Det seneste opgør mellem de to mandskaber endte med en smal sejr på 28-29 til “de røde” efter de egentlig havde været forholdsvis stort foran igennem det meste af kampen, så HØJ er ikke et hold som så let giver op – og især ikke på deres hjemmebane i Ølstykke.

Sjællænderne sikrede sig i går den tidligere landsholdsspiller, Morten Slundt, som klubben har lejet i HC Midtjylland for resten af sæsonen. Slundt har dog endnu ikke fået spillertilladelsen i orden, og han er derfor ikke på holdkortet til i aften. HØJ’s farligste spiller i denne sæson har været den rutinerede højre fløj, Danni Jørgensen, som tidligere i karrieren har spillet for blandt andet Team Sydhavsøerne.

En sejr er meget vigtig, da vi derfor lægger pres på holdene over os i tabellen. I denne runde skal de to hold, som ligger over os i tabellen, HEI og Odder, nemlig mødes, så vi vil med en sejr komme endnu tættere på mindst ét af holdene.

Vi håber drengene er helt klar, når der kl. 20 fløjtes op til kamp i Ølstykke Hallen. Kampen kan som altid følges på www.tophaandbold.dk/livescore – der vil til dagens kamp ikke være opdateringer på Instagram.