FOTO: Christina Bundgaard Photography

Lørdag eftermiddag drager Lemvig-Thyborøn Håndbold mod det østjyske, når Arne Damgaards tropper møder oprykkerne fra HEI Håndbold.

Sidste uges gode præstation mod oprykningsfavoritterne fra Randers HH skal følges op med endnu en sejr, når HEI Håndbold er modstanderen lørdag eftermiddag i Skæringhallen. Sidste uges sejr sendte LTH’erne op på 2. pladsen i rækken, og hvis holdet ønsker fortsat at kæmpe med i toppen af tabellen, så skal der to point på kontoen i lørdagens kamp.

Selvom det lyder som en overkommelig opgave for vestjyderne, så har lørdagens modstander vundet to ud af deres tre kampe, så de ligger lige under LTH i tabellen med fire point. To af århusianernes fire point kom mod Fredericia HK, som også regnes med blandt favoritterne til at tage en plads i top-3, så det bliver ikke en nem opgave for Lemvig-Thyborøn.

HEI Håndbold har igennem flere sæsoner været tæt på at rykke op i 1. division, men i sidste sæson lykkedes det så for mandskabet, hvor ingen af spillerne får løn for at spille. Holdet består af en del unge talentfulde spillere. Derudover kan man konkludere, at de i de tre første runder af 1. division har haft rækkens bedste forsvar, da de kun har lukket 20 mål ind pr. kamp i gennemsnit.

Dette vidner om, at LTH’erne skal finde topniveauet frem, hvis de vil undgå at kampen skulle gå hen og blive spændende. Der er nemlig ikke mange hold som vinder håndboldkampe, hvis man kun scorer 20 mål. Tager man seneste kamp i betragtning, så er der grund til at være fortrøstningsfuld, da LTH’erne havde nemt ved at finde vej til netmaskerne.

Dog skal vi også huske at komme ned efter sidste uges indsats, og huske på, at det er en ny kamp som venter lørdag eftermiddag.

Kampen fløjtes i gang kl. 13.40 i Skæringhallen. Opgøret kan følges live via www.tophaandbold.dk/livescore eller via vores instagramprofil.

Følg os på Instagram her