FOTO: Christina Bundgaard Photography

Onsdag aften spiller Lemvig-Thyborøn Håndbold på udebane mod ligaens førerhold fra GOG. Der venter endnu en svær kamp for Uhrenholts tropper, som skal forsøge at rejse sig fra fredagens nederlag til Skjern Håndbold.

I fredags var der for første gang i lang tid ligahåndbold på programmet for Lemvig-Thyborøn, og det blev dog ikke en mindeværdig tilbagevenden efter VM-pausen. LTH tabte med 25-36 til de forsvarende mestre fra Skjern Håndbold i en kamp, hvor ikke meget fungerede.

Onsdag aften venter en endnu sværere opgave, når vestjyderne skal til Sydfyn, hvor førerholdet fra GOG venter. Nicolej Krickaus tropper har haft en rigtig god sæson, hvor det kun er blevet til tre nederlag. I fynboernes seneste kamp mod Aalborg lykkedes det at hive et enkelt point med hjem fra en svær udebane efter en udligning i sidste sekund fra Lasse Møller.

Udover Lasse Møller tæller GOG-holdkortet et væld af andre profiler, og i det omvendte opgør i Arena Vestjylland Forsikring blev “de røde” sat til vægs med et nederlag på 23-35. Det kræver derfor noget af en mandfolkeindsats, hvis der skal være chance for point for LTH i onsdagens kamp.

Det mest vigtige onsdag aften er nok at få stabiliseret forsvaret og få sat noget mere skarphed i afslutningerne, som var nogle af de problemer LTH’erne døjede med i den seneste kamp mod Skjern. Derudover skal drengene levere en indsats, som man kan være tilfreds med, så man har en god fornemmelse inden næste uges vigtige kamp mod Mors-Thy Håndbold.

Kampen mellem GOG og LTH fløjtes i gang klokken 19 i SU`VI:T Arena, og opgøret kan følges live på Tophåndbold og via vores Instagram-profil.