FOTO: Christina Bundgaard Photography

Torsdag aften drager Anders Thomsens tropper en tur til det sydfynske, hvor traditionsklubben GOG venter. LTH’erne kommer fra en fremragende indsats mod SønderjyskE, hvor det blev til et enkelt point. Det spil skal tages med på banen i aftenens kamp.

Forsvarsspillet har været solidt i de sidste mange kampe, og det skal der bygges videre på i de kommende. For jo færre mål du lukker ind, jo færre mål skal du score for at vinde en håndboldkamp. Det er ret simpelt. I den seneste kamp mod SønderjyskE havde sønderjyderne, specielt i første halvleg, svært ved at knække koden til at komme igennem LTH-forsvaret. En flot indsats over hele linjen udmundede i et enkelt point mod topholdet. Et point som har givet selvtillid i truppen efter 4 kampe uden point.

Torsdag aften venter endnu en svær opgave, når turen går til Sydfyn for at møde GOG. Fynboerne har ikke fået en drømmestart på sæsonen, hvor de “kun” har vundet 4 ud af 9 kampe. Dette placerer holdet på en 9. plads i øjeblikket, hvilket ikke er den placering som de selv og resten af håndbolddanmark regner med, at de ender på. Derfor har Nicolej Krickaus tropper brug for point i de kommende kampe. Traditionsklubben fra Gudme har tabt de tre seneste kampe i Primo Tours Ligaen, og man må derfor forvente et ekstra tændt GOG-mandskab i torsdagens duel mod Lemvig-Thyborøn.

En af grundene til de manglende sejre, kan skyldes det hårde kampprogram med opgør både i ligaen og Champions League. Siden den 21. august har GOG spillet 17 kampe, mens Lemvig-Thyborøn kun har været i aktion 10 gange. Derudover skal det også medregnes, at nogle af de kampe som fynboerne har spillet, har været i udlandet, og der derfor har været lang rejsetid før og efter kampene. På den anden side er det hårde kampprogram en del af hverdagen for en topklub i den danske liga.

LTH’erne har som skrevet en god oplevelse i bagagen, mens torsdagens værter ikke har vundet i de tre seneste kampe i Primo Tours Ligaen. Man kan derfor håbe på, at de to hold rider videre på hver deres bølge torsdag aften, for så kan der måske ligge overraskende point og lure for “de røde”.

Kampen fløjtes i gang kl. 19 i SU`VI:T Arena, og opgøret kan følges live på Tophåndbold eller via vores Instagram-profil.

Op til dagens kamp er det Casper Ebbesen som tager dig med bag kulisserne på vores Instagram – så hop over og følg os her!