Lørdag eftermiddag spilles sidste runde i grundspillet af herrernes 1. division. LTH skal en tur til Fredericia, hvor sidste prøve inden oprykningskampene skal stå.

Selvom Lemvig-Thyborøn er sikre på en plads i oprykningsspillet, så er de med sidste uges sejr over HØJ stadig inde i billedet til at tage 2. pladsen, som giver en eventuel ekstra hjemmekamp i oprykningskampene mod Randers. For at LTH’erne skal ende på 2. pladsen, så kræver det en sejr mod Fredericia, mens Randers skal tabe ude mod TMS Ringsted.

Fredericia har ikke det store at kæmpe for. Holdet kan ikke nå oprykningsspillet eller nå at komme under nedrykningsstregen. Mange i og omkring Fredericia går nok, og glæder sig til den kommende sæson, hvor holdet indtil videre har oprustet kraftigt, og ligner en seriøs bejler til den direkte oprykning. Dette ændrer dog ikke på, at de i denne sæson også har haft et stærkt mandskab, hvilket en delt 4. plads og 30 point vidner om.

Den tidligere LTH-spiller, Kasper Young, er i øjeblikket holdets farligste mand, og han har været rigtig målfarlig på det seneste. 53 mål i de seneste seks kampe er det blevet til for Young, som i Fredericia har spillet mere højre back end han var vant til i Lemvig-Thyborøn.

Kampen er også afgørende for, hvornår Lemvig-Thyborøn har hjemmebane i kampene mod Randers. En andenplads vil betyde, at LTH allerede på torsdag vil spille på hjemmebane, mens en 3. plads vil betyde, at der venter en udebanekamp på torsdag.

Fredericia har en stærk hjemmebane, og holdet er inde i en god stime med fire sejre i de seneste fire kampe. Det bliver derfor ikke nogen nem opgave, men Arne Damgaards tropper skal tage en masse ting med fra de to seneste kampe mod Odder og HØJ, hvor spillet har fungeret rigtig godt. Mulighederne for en sejr er gode, hvis drengene spiller op til dette niveau.

Alle hold i 1. division skal i kamp i morgen og alle hold spiller kl. 16. Det er selvfølgelig også på dette tidspunkt at kampen i Fredericia fløjtes i gang, og hvis ikke du kommer forbi thansen.dk Arena, så kan kampen følges live på www.tophåndbold.dk/livescore eller via vores Instagram-profil “@lemvigthyboron”.

Følg os på Instagram her.