FOTO: Christina Bundgaard Photography

Fredag aften løber LTH-drengene på banen i Jysk Arena til udekampen mod Bjerringbro-Silkeborg Håndbold. Tidligere på sæsonen lykkedes det meget overraskende at slå det stjernespækkede mandskab fra Midtjylland.

LTH har indtil videre vundet to kampe, og triumfen mod BSH var en af de to sejre som Lemvig-Thyborøn har fået i denne sæson. I lørdags gentog drengene det flotte arbejde ved at slå Skjern Håndbold hjemme i Arena Vestjylland Forsikring, som var sæsonens anden sejr. Lørdagens pointhøst betyder, at Lemvig-Thyborøn har 7 point. Derfor er der 5 point ned til Nordsjælland på sidstepladsen, og et enkelt point op til KIF Kolding som er modstanderen i årets sidste kamp den 21. december hjemme i Arena Vestjylland Forsikring.

Nok om kampen mod KIF Kolding. Vi har nemlig som skrevet en udekamp mod Bjerringbro-Silkeborg først. Peter Bredsdorffs tropper fik i søndags revancheret hjemmebanenederlaget til Århus Håndbold ved at besejre SønderjyskE på udebane. Fredag aften skal de forsøge at vaske pletten væk foran hjemmepublikummet, når Lemvig-Thyborøn kommer på besøg. Det er højst sandsynligt også et mandskab, som vil gøre alt for at få revanche for kampen tidligere på sæsonen.

Man kan derfor forvente et tændt hjemmehold, hvilket ikke gør det lettere for Anders Thomsens tropper, som jagter endnu en overraskelse. Hvis forsvaret og Ronnie Nicolaisen kan holde samme niveau fra Skjern-kampen, hjælper det godt i jagten på flere point til kontoen. Så skal det også blive spændende om Anders Thomsen finder 7 mod 6-spillet frem igen, hvilket var en stor succes i kampen mod Skjern.

Vi får svar på alle vores spørgsmål, når kampen bliver fløjtet i gang kl. 19 i Jysk Arena. Kampen kan som altid følges live via Tophåndbold, hvis man ikke kan overvære kampen i hallen.

Op til kampen vil vores fantastiske holdleder, Mikael Pedersen, vise dig, hvad han laver på en kampdag, når han har takeover på Instagram. Hop over og følg med!

Følg os på Instagram her!