Lørdag eftermiddag skal LTH i ilden igen efter en lille måneds kamppause, når holdet skal en tur til hovedstaden for at møde Ajax København.

Kun tre point skiller Lemvig-Thyborøn og Ajax København ad i tabellen inden lørdagens opgør. Derudover endte det omvendte opgør tilbage i september med et uafgjort resultat, så der er lagt op til en spændende duel i Bavnehøj Arena.

Hvis man kigger på statistikkerne, så må man antage at Ajax er favoritter, trods det faktum at LTH ligger tre point foran i tabellen. Arne Damgaards tropper har nemlig haft svært ved at besejre københavnerne i deres egen hule. I de seneste seks kampe, hvor Ajax har haft hjemmebanefordelen, er det endt med fem nederlag og kun en enkelt sejr til vestjyderne.

Det bliver derfor en svær opgave for LTH, som lørdag eftermiddag med en sejr kan spille sig ind i top-3 igen. Ajax kan med en sejr stadig holde fast i toppen af 1. division, og det bliver derfor en kamp, hvor der er vigtige point på spil for begge mandskaber.

I LTH’s to seneste opgør mod Stoholm og Fredericia er det begge gange blevet til sejre, selvom holdet leverede to dårlige første halvlege. Lørdag bliver der brug for to gode halvlege, hvis der skal gøres forhåbninger om point.

Kampen mellem Ajax og LTH fløjtes i gang kl. 14 i Bavnehøj Arena. Kampen kan som altid følges live på www.tophåndbold.dk/livescore

Vi opdaterer også med videoer og billeder på vores Instagram-profil.

Følg os på Instagram her.