Lørdag eftermiddag tager Århus Håndbold imod Lemvig-Thyborøn Håndbold i Ceres Arena. Det bliver en kamp, hvor LTH skal finde et helt andet niveau end tilfældet var i den seneste kamp mod KIF Kolding.

Lemvig-Thyborøn Håndbold står lørdag overfor Århus Håndbold i Ceres Arena – en hjemmebane, hvor østjyderne kun har tabt en enkelt af deres seks kampe i denne sæson, hvilket vidner om høj klasse hos lørdagens modstander. Erik Vejes tropper indtager ligaens 8. plads med 14 point med kun tre point op til Skanderborg på 5. pladsen.

Lemvig-Thyborøns konkurrenter i bunden er begyndt at tage nogle overraskende point, hvilket betyder, at LTH i øjeblikket er at finde på sidstepladsen i ligaen med 6 point – to point op til de nærmeste konkurrenter. Dette har betydet, at “de røde” har ekstra hårdt brug for point, og derfor ville det være ekstremt dejligt, hvis de allerede kom lørdag eftermiddag i Århus.

Dette bliver i så fald en rigtig svær opgave, da Århus som nævnt er et rigtigt stærkt mandskab især hjemme i Ceres Arena. Det første som holdet skal gøre, hvis der skal være chance for point, er at glemme Kolding-kampen, hvor ikke ret meget fungerede, bortset fra de første ti minutter af kampen. Derudover skal det unge LTH-mandskab finde de samme elementer fra det seneste møde med Århus, som var den sidste kamp i forrige sæson, hvor “de røde” i den grad bød østjyderne op til dans. Dog var marginalerne ikke på LTH’s side, da kampen skulle afgøres, og man tabte derfor opgøret.

Forsvars- og angrebsspillet skal sidde der, og så skal marginalerne falde ud til LTH’s fordel, hvis der skal to point med hjem til det vestjyske. Vi krydser fingre, og håber på, at det lykkes drengene at skabe overraskelsen, så man kan holde trit med de andre hold i bunden af tabellen.

Kampen fløjtes i gang kl. 15 i Ceres Arena, hvis ikke man er tilstede i hallen kan kampen følges live på Tophåndbold!

Kom så de røde!