I sidste uge blev det til et nederlag imod Nordsjælland Håndbold. Det var en kamp, som blev betegnet som den vigtigste kamp i sæsonen hidtil. Fredag aften venter en af de sværeste kampe i sæsonen, når Anders Thomsens tropper møder de forsvarende mestre fra Aalborg på udebane.

Skuffelsen og frustrationen var til at få øje på, da LTH i sidste uge måtte se sig slået af Nordsjælland Håndbold på hjemmebane. Ingen spillere eller tilskuere var i tvivl om, at det var to meget vigtige point som blev tabt. I stedet for et forspring på fem point ned til sidstepladsen, er der nu kun to. Selvom der igennem hele sæsonen er hårdt brug for point i kampen om overlevelse, så er der grundet onsdagens resultat endnu mere brug for dem.

Dette kan godt betyde, at LTH’erne er nødsaget til at lave endnu et overraskende resultat, som de gjorde i hjemmekampen mod BSH. Det vil også være en kæmpe overraskelse, hvis Lemvig-Thyborøn skulle tage point i næste kamp. Modstanderen er nemlig Aalborg Håndbold fredag aften i Jutlander Bank Arena.

Aalborg vandt som bekendt sidste sæson både det danske mesterskab og pokalturneringen. I starten af denne sæson lykkedes det også for Stefan Madsens tropper at vinde Super Cuppen. Derudover har nordjyderne også maksimumpoint, og dermed også en førsteplads, i deres Champions League-gruppe foran hold som Paris, Flensburg og Barcelona. Det er lang tid siden, at man har set et så stærkt mandskab i den danske liga, og det bliver uomtvisteligt noget af en mundfuld for vestjyderne i fredagens ligakamp. Det skal dertil også nævnes, at Aalborg endnu ikke har tabt i denne sæson.

I de seneste kamp har Ronnie Nicolaisen stået rigtig godt, og det skal gerne fortsætte fredag aften, hvis drengene skal levere et fornuftigt resultat. Med et fornuftigt resultat menes der, at man skal kunne forlade banen med en god fornemmelse i kroppen, så man ikke mister alt selvtillid. I den anden ende har Jonas Langerhuus været en kæmpe trussel for modstanderne, og han skal sammen med resten af holdkammeraterne finde frem til topniveauet, hvis der skal være en lille chance for at få noget med hjem fra Nordjylland.

Hvis ikke du kan overvære kampen i Jutlander Bank Arena, så kan opgøret følges live på Tophåndbold. Der vil ikke blive opdateret på Instagram under kampen, men op til kampen vil Shadrach Nsoni vise dig, hvad han laver på en kampdag, når han overtager vores Instagram-profil.

Følg os på Instagram her!