Lemvig-Thyborøn Håndbold kan i dag løfte sløret for en et-årig kontraktforlængelse med venstre fløjen, Jørgen Rasmussen.

Jørgen Rasmussen kom til Lemvig-Thyborøn Håndbold inden denne sæson fra konkursramte HC Midtjylland, hvor han skulle være med til at lukke hullet for Søren Nørgård. Igennem hele sæsonen har den 29-årige fløjspiller haft et højt bundniveau, og derfor har han altid været en af dem, man har kunne regne med. Det vækker derfor stor begejstring hos sportschef, Lars Broe, at det nu er lykkedes at forlænge med den hurtige og træfsikre fløj.

“Det har været enormt vigtigt for os at holde fast i Jørgen, da han med sin alder bidrager med stor rutine på vores unge mandskab. Derudover har han vist sig som en kæmpe profil på holdet igennem indeværende sæson. Jeg er af disse grunde utrolig glad for, at det er lykkedes at få lavet en kontraktforlængelse med Jørgen,” siger Lars Broe.

Og fortsætter:

“Formkurven har været konstant opadgående hos ham. Heldigvis har han fortsat lysten til at spille håndbold, og han er derudover også glad for at spille i LTH, hvilket gjorde det nemt at forlænge kontrakten.”

Udover HC Midtjylland og Lemvig-Thyborøn har Jørgen Rasmussen tidligere spillet i Mors-Thy, Skjern og Rækker/Mølle. Tvillingebroren, René, spiller i Skjern, og der er med kontraktforlængelsen gode muligheder for, at de kommer til at stå overfor hinanden på banen i den kommende sæson, hvilket de ikke gjorde i denne. René var i den første kamp var ramt af en skade, mens Jørgen i den anden var ramt af sygdom. Dog er det en situation, som de begge har prøvet før, men alt tyder på, at det kommer til at ske igen.

Lemvig-Thyborøn Håndbold er glade for, at det er lykkedes at forlænge med en spiller af Jørgens kaliber, og vi ser frem til endnu en sæson med godt spil fra den rutinerede venstre fløjs side.