FOTO: Christina Bundgaard Photography

Det blev kun til to sæsoner i LTH-trøjen for Jesper Sørensen, som ikke får forlænget sin kontrakt. Den 35-årige keeper fortsætter karrieren i en anden klub.

Inden sidste sæson kom Jesper Sørensen til Lemvig-Thyborøn Håndbold fra Skive fH, og det skulle vise sig at blive en af sæsonens vigtigste signings. Sørensen var en god sidste skanse i LTH-målet, og han havde en stor andel i oprykningen til Herreligaen. Den rutinerede målmand blev hurtigt en populær herre blandt hjemmepublikummet i Arena Vestjylland Forsikring. Når sæsonen slutter, er tiden i LTH også forbi for Jesper Sørensen.

“Jeg er meget ærgerlig over at tiden i LTH stopper nu, da jeg har været meget glad for at være i klubben. Lemvig-Thyborøn Håndbold er en helt unik klub med en helt særlig kultur. Der er en enorm frivillig ånd, som man ikke finder mange steder. Den fankultur som er blevet opbygget de seneste sæsoner har været en kæmpe oplevelse og også pointgivende i flere kampe,” siger Jesper Sørensen.

Som skrevet er Jesper Sørensen gået hen og fyldt 35 år her i marts, og et karrierestop har derfor været inde i overvejelserne hos målmanden.

“Siden forhandlingerne mellem LTH og jeg brød sammen, har jeg brugt tiden på at finde ud af, om det var slut på karrieren eller ej. Jeg blev dog kontaktet af en tidligere træner, og han overbeviste mig om, at der er flere år tilbage i mig imellem stængerne,” fortæller Sørensen.

Der er heller ingen tvivl om, at det er en dygtig og rutineret målmand som forlader Lemvig-Thyborøn Håndbold. I sidste sæson var han blandt de bedste keepere i 1. division. Trods det kun blev til to sæsoner i den vestjyske klub, har Jesper Sørensen fået opbygget et specielt bånd til LTH.

“Jeg kommer til at savne de røde drenge på lægterne og alle øvrige omkring klubben og holdet. Jeg ønsker LTH alt det bedste fremover, og så skal jeg gøre mit for, at vi fra næste sæson stadig er at finde i ligaen,” slutter LTH-keeperen.

Lemvig-Thyborøn Håndbold takker Jesper Sørensen for hans indsats i klubben, og vi ønsker ham al mulig held og lykke fremover. Nu skal Sørensen og resten af LTH-mandskabet sørge for overlevelse i Herreligaen.