Ligasæsonen står for døren, og vi oplever stor interesse for salget af sæsonkort og billetpakker. Her kommer der forhåbentlig alle svar til jeres spørgsmål. Vi har allerede åbnet salget for billetpakker til den kommende sæson.

PRISER FOR BILLETPAKKERNE:
BILLETPAKKE 1 m/20 billetter: 499,-
BILLETPAKKE 2 m/50 billetter: 999,-

Sæsonkortsalget er lige nu kun åbnet for gentegning til sidste sæsons kortholdere (sidste sæsons kortholdere har fået info i en mail). Sidste chance for gentegning er 23. juni, og herefter åbner vi op for salget til alle andre. Det er IKKE muligt at købe sæsonkort i blok A, B eller C. Sæsonkortsalget lukker efter fredag den 17. august.

PRISER FOR SÆSONKORT:
Siddeplads: 999,-
Ståplads: 699,-


Køb dit sæsonkort eller din billetpakke her:

SÆSONKORT
SÆSONKORT
BILLETPAKKE 1
BILLETPAKKE 1
BILLETPAKKE 2
BILLETPAKKE 2

 


Vilkår og guide til billetpakkerne

Ved køb af billetpakke 1 og 2 får du henholdsvis 20 og 50 billetter til sæsonen 2018-2019. Billetpakken er idéel for familien og venneparret, som gerne vil billigt til håndbold.

For 499 kr. får du 20 billetter som du frit kan bruge, dog kan du max bruge 4 billetter pr. kamp. Det er frit om du vil bruge 1,2,3 eller 4 billetter til den ønskede kamp.

For 999 kr. får du 50 billetter som du frit kan bruge, dog kan du max bruge 8 billetter pr. kamp. Det er frit om du vil bruge 1,2,4 eller 8 billetter til den ønskede kamp.

Billetterne gælder til alle kampe i ligaen og pokalkampe. Billetterne er ikke gældende i tilfælde af et evt. nedrykningsspil. Billetterne giver kun adgang til ståpladser, siddepladser kan købes under enkeltbillet.

Sådan bruger du din billetpakke:
1. Køb din billetpakke gennem shoppen
2. Du modtager derefter en mail med en kuponkode (gem denne)
3. Vælg den kamp du gerne vil se og vælg antal billetter
4. Ved kassen indtastes kuponkoden foroven.
5. Dine billetter vil derefter koste dig 0 kr.
6. Print dine billetter og medbring dem i hallen, hvor de bliver scannet.