500x334px_LTH web-vb

vestjyskBANK – bakker op lokalt

Henrik Klejnstrup Sørensen, afdelingsdirektør, vestjyskBANK Lemvig:

”Bag spillernumre og kundenumre findes rigtige mennesker. I vestjyskBANK rådgiver vi mennesker – ikke numre. Vi hjælper med at få dine økonomiske tal til at spille for dig, så du kommer tættere på dine mål.

vestjyskBANK er stolt hovedsponsor for Lemvig-Thyborøn Håndbold, fordi vi tror på, at vi i fællesskab kan gøre en forskel. Det handler om viljen til at være noget for andre. Vi er det lokale pengeinstitut. Derfor støtter vi selvfølgelig de lokale interesser og de ting, der giver værdi i hverdagen.

”Arbejdet med sponsorater er en del af vestjyskBANKs profilerings- og markedsføringsindsats. vestjyskBANK anvender sponsorater lokalt og regionalt. Vores primære strategiske fokus er elite- og breddeidrætten i det vestjyske, hvor vi er en aktiv medspiller i rigtig mange foreninger lige fra børne- og ungdomshold til seniorer. I vestjyskBANK vil vi sporten, fordi det giver positiv respons, og fordi vi ønsker at give vores bidrag til, at det lokale område fortsat udvikler sig aktivt og attraktivt. Lemvig-Thyborøn Håndbold er områdets sportslige flagskib og eksponerer ikke kun håndbolden, men også banken og hele vores lokale område såvel nationalt som internationalt. Lemvig-Thyborøn Håndbold er med til positivt at sætte vores landsdel på Danmarkskortet. Det vil vi gerne bakke op om.

Om vestjyskBANK

Om vestjyskBANK Lemvig


 

Aktive sponsorater med gensidig værdiskabelse

I vestjyskBANK vil vi aktive sponsorater. Når vi indgår sponsorater, er det vigtigt for os, at derer tale om aktive partnerskaber, og at samarbejdet også kommer vores kunder til gode. Et sponsorat skal være værdifuldt og give merværdi for alle parter. Det gør sponsoratet med Lemvig-Thyborøn Håndbold. Lemvig-Thyborøn Håndbold er en professionel drevet klub, som har en god forståelse for, at sponsor også skal have valuta for pengene.”

Om vestjyskBANK sponsorpolitik


 

vestjyskBANK – en del af vores DNA

Flemming Nielsen, direktør i Lemvig-Thyborøn Håndbold:

”Lemvig-Thyborøn Håndbold er en lokal forankret eliteklub, der bygger på lokale værdier som engagement, ansvarlighed og frivillighed samt personlige relationer. Derfor er det vigtigt for klubben at have en hovedsponsor, der, som vestjyskBANK, også er forankret i lokalsamfundet og vægter de personlige relationer højt.

Med vestjyskBANK som hovedsponsor sender LTH et klart signal til andre potentielle samarbejdspartnere om det lokale tilhørsforhold, og det har ikke været uvæsentligt i 

forbindelse med etableringen og udbygningen af Erhvervsklubben.

LTH ønsker, som vestjyskBANK, at komme ”hele vejen rundt” i lokalområdet, og det er især det lokale engagement, der er afgørende for opbakningen for klubben, så det betyder meget os, at vestjyskBANK er med som den lokale hovedsponsor.

 Vi værdsætter samarbejdet med vestjyskBANK lige fra løsningen af opgaverne i hverdagen til den økonomiske støtte til klubbens drift. Og vi er glade for, at mange af bankens medarbejdere på den ene eller den anden måde er engageret i LTH. Netop nærheden i dagligdagen kan kun opnås med en lokal hovedsponsor, der også via historikken i samarbejdet – som har foregået lige siden 1970’erne – har en forståelse for de op- og nedture, som nu engang er vilkår for en elitesportsklub.”