FOTO: Christina Bundgaard Photography

I sidste weekend leverede LTH-mandskabet en fremragende indsats, da man slog Randers HH på hjemmebane, men vestjyderne kunne slet ikke komme op på dette niveau i gårsdagens 24-21-nederlag til oprykkerne fra HEI Håndbold.

Hjemmeholdet var igennem hele opgøret et skridt foran, og efter 11 minutter kunne Tvis-drengen, Frederik Krabbe, bringe HEI Håndbold foran med 5-2. I optakten inden kampen var der blevet lagt fokus på HEI’s evne til at holde modstanderen fra at score mere end 20 mål i en kamp. Dette var også tydeligt igennem hele opgøret, hvor Arne Damgaards tropper havde svært ved at finde vej til netmaskerne. Hjemmeholdets keeper Magnus Brandbyge stod en forrygende kamp, og var hovedårsagen til, at LTH ikke fik scoret mere end 21 mål hele kampen.

Lemvig-Thyborøn fik kontakt igen efter knap 22 minutters spil, da Søren Nørgård eksekverede et straffekast og udlignede til stillingen 6-6. Men igen slog århusianerne et lille hul, og de kunne derfor gå til pause foran med 11-9. Spillet i første halvleg var bestemt ikke noget at råbe hurra for fra LTH-spillernes side. Det er sjældent, at man har set drengene spille på så lavt et niveau.

Fra anden halvlegs start begyndte det for alvor at ligne det LTH-mandskab, som man kender. Angrebsspillet kørte, og i den anden ende blev der lukket af. Tre scoringer i træk af dagens bedste LTH’er, Mads Thymann, bragte os foran med 11-12, og man sad med fornemmelsen af, at nu ville drengene tage kontrollen over opgøret, men det skete ikke. De to hold fulgtes ad til 17-17 efter 46 minutters spil. Herefter slog hjemmeholdet igen et lille hul på 2-3 mål, som ikke ligefrem så umulig ud at lukke. Det var heller ikke fordi Lemvig-Thyborøn ikke havde mulighederne for at komme op på siden af HEI, men hver gang de var tæt på lukkede HEI-keeper, Magnus Brandbyge, ned for skudene.

Så det hele endte med en fortjent sejr til hjemmeholdet på 24-21. Det var nogle meget frustrerede og skuffede LTH-spillere som forlod banen. Det gør det selvfølgelig også ekstra hårdt, når man i sidste weekend leverede en fremragende indsats, men vi må op på hesten igen, og allerede fredag gælder det FIF hjemme i Arena Vestjylland Forsikring og her håber vi på at se mange af jer, så vi sammen kan få vendt skuden og komme tilbage på sejrssporet.

Slutresultat: 24-21 (11-9)

HEI-udvisninger: 3, LTH-udvisninger: 4

LTH-målscorere:
Mads Thymann 8 mål
Rasmus Porup 6 mål
Søren Nørgård 2 mål
Mathias Porsholdt 1 mål
Jonathan Sørensen 1 mål
Jonas Gade 1 mål
Jesper Kokholm 1 mål
Jesper Sørensen 1 mål