FOTO: Christina Bundgaard Photography

Lemvig-Thyborøn leverede en flot præstation i sidste uges kamp mod Aalborg, og det niveau skulle fortsætte i fredagens kamp mod Århus, men vestjyderne leverede en kamp langt under niveau og tabte med 19-26.

Det startede ellers fremragende for LTH, som hurtigt kom foran 3-0. Østjyderne var ikke i nærheden af en scoring før godt 8 minutter, hvor Torben Petersen reducerede til 3-1. De mange fremmødte tilskuere i Arena Vestjylland Forsikring kunne ikke være andet end tilfredse med starten på kampen. Men så dalede niveauet lige så stille.

Vestjyderne fik svært ved at spille sig igennem østjydernes forsvar, og når de endelig kom til afslutning, var det et halvhjertet forsøg, som Jens Fredsgaard ikke havde de store problemer med at få afværget. Anders Thomsens tropper havde kontakt til 6-6, hvorefter Århus tog teten i kampen. Gæsterne kunne gå til pause foran med 9-12, hvilket ikke var et umuligt resultat at få vendt efter pausen.

Det blev dog umuligt, da hjemmeholdet kun scorede 2 mål i de første 20 minutter af anden halvleg. Gæsterne havde bedre gang i scoringerne, og derfor førte de med 11-21 efter 50 minutters spil. Det gode spil fra sidste uges smalle nederlag var væk, og vildskab og vilje var ting man skulle lede længe efter. Det var en rigtig skidt dag på kontoret, men heldigvis fik “de røde” pyntet på resultatet til sidst, og tabte kun med 19-26. Det var rigtig heldigt, da det sagtens kunne have været blevet til et meget større nederlag.

Det gamle ordsprog, “højt at flyve, dybt at falde”, passer godt på den uge, som LTH lige har afsluttet. Drengene skal dog hurtigt op på hesten igen, da der allerede på fredag er kamp igen, når turen går til Skanderborg.

Slutresultat: 19-26 (9-12)

LTH-udvisninger: 1, ÅH-udvisninger: 3

LTH-målscorere:
Jesper Kokholm 5 mål
Rasmus Porup 4 mål
Mark Nikolajsen 3 mål
Jonas Langerhuus 3 mål
Pelle Schilling 2 mål
Jacob Østergaard 1 mål
Nicolaj Spanggaard 1 mål