FOTO: Christina Bundgaard Photography

Lemvig-Thyborøn var onsdag aften en tur i Gudme, hvor førerholdet fra GOG var modstanderen. Uhrenholts tropper leverede en rigtig god kamp, men det var desværre ikke nok. Kampen endte med et nederlag på 28-24.

Inden kampen var der fokus på, at forsvarsspillet fra Skjern-kampen skulle forbedres, og det må man sige, at det blev. Efter de fire første minutter var stillingen 3-2 til GOG, men fynboerne havde svært ved at finde vej forbi Shadrach Nsoni, som på dette tidspunkt allerede havde fire redninger.

Nsoni havde fået chancen fra mål i start, og den chance greb han. Topscorer, Jonas Gade, så ikke banen i onsdagens kamp, og han kunne se sin substitut, Mads Høj, bringe LTH foran 7-8 efter 23 minutters spil. Høj og Andreas Damgaard var blandt de bedste spillere på en dag, hvor alle mand bidrog til en fremragende holdindsats.

Fynboerne kunne dog gå til pause foran 11-10, og de scorede også tre hurtige mål fra anden halvlegs start, hvilket fik Uhrenholt til at forlange timeout. Det var de eneste dårlige minutter, det vestjyske mandskab havde den aften. Hvis man skulle lede efter forbedringer i SU’VI:T Arena onsdag aften, var det ikke hos de rødklædte spillere, men derimod hos to personer i en anden farve trøje.

LTH’erne fik aldrig helt lukket det hul, som hjemmeholdet skabte i starten af anden halvleg, men de fortsatte med at vise god moral, hvilket resulterede i et snævert nederlag på 28-24.

Dette giver en god fornemmelse inden næste uges vigtige kamp mod Mors-Thy, men det bliver en helt anden kamp, hvor drengene er lidt mere “tvunget” til at tage point, hvilket ikke var tilfældet i dagens kamp.

Slutresultat: 28-24 (11-10)

GOG-udvisninger: 1, LTH-udvisninger: 3

LTH-målscorere:
Andreas Damgaard 6 mål
Mads Høj 5 mål
Mark Nikolajsen 3 mål
Jesper Kokholm 3 mål
Jacob Østergaard 2 mål
Rasmus Porup 2 mål
Michael Thøgersen 1 mål
Anders Agger 1 mål
Jørgen Rasmussen 1 mål