Søndag eftermiddag havde Lemvig-Thyborøn besøg af topholdet fra GOG. Det blev en kamp, hvor man tydeligt kunne se forskellen på toppen og bunden af ligaen.

I sidste uge leverede LTH en rigtig god indsats mod de danske mestre fra Skjern, hvor Claus Uhrenholts tropper fulgte med i størstedelen af kampen. I søndagens kamp mod GOG kunne vestjyderne kun følge med i de første fem minutter eller rettere sagt indtil stillingen 4-4. Herefter stod der GOG på resten af kampen.

Efter 18 minutter var Lemvig-Thyborøn bagud med 8-14, og fynboerne fik udbygget føringen til pausen, hvor stillingen var 13-20.

I løbet af kampen praktiserede Lemvig-Thyborøn 7-mod-6-spillet. De fynske gæster straffede LTH’s fejl i angrebet, og var hurtige til at score i tomt mål, hvilket de gjorde en del gange. Derudover skal det også nævnes, at hjemmeholdet havde en god start på anden halvleg, hvor de fik hentet lidt ind på GOG’s forspring. Efter 43 minutter kunne Rasmus Porup sende bolden i nettet til stillingen 20-24, og et lille håb blev tændt i holdet og hjemmepublikummet.

Det håb blev hurtigt slukket af Nicolej Krickaus tropper. Syv fynske scoringer i træk slukkede LTH’s muligheder for point, og GOG kunne derfor køre en sikker og velfortjent sejr hjem på 23-35. Lemvig-Thyborøn leverede ikke på samme niveau, som de gjorde i sidste uge, men der skal også lyde ros til gæsterne, som spillede en rigtig flot kamp, og alle andre hold i ligaen skal stå tidligt op, hvis de skal drille GOG i tiden.

Næste kamp for Lemvig-Thyborøn er på lørdag, når sæsonens hidtil vigtigste opgør venter. Modstanderen er nemlig Mors-Thy, som endnu ikke har fået point i denne sæson. En LTH-sejr vil derfor lægge yderligere afstand til øboerne og den faretruende direkte nedrykningsplads. Vi håber derfor, at mange vil tage med fanbussen for at støtte drengene i denne vigtige kamp. Læs mere og tilmeld dig fanbussen her.

Slutresultat: 23-35 (13-20)

LTH-udvisninger: 2, GOG-udvisninger: 3

LTH-målscorere:
Jonas Gade 5 mål
Mads Thymann 4 mål
Rasmus Porup 4 mål
Emil Sidelmann 3 mål
Jacob Østergaard 1 mål
Michael Thøgersen 1 mål
Mark Nikolajsen 1 mål
Anders Agger 1 mål
Andreas Damgaard 1 mål
Jørgen Rasmussen 1 mål
Jesper Kokholm 1 mål