FOTO: Christina Bundgaard Photography

Endelig, endelig, endelig! Efter rigtig mange kampe hvor Lemvig-Thyborøn Håndbold har leveret fin indsats på banen uden at kunne sætte to point på kontoen, så lykkedes det lørdag eftermiddag i Arena Vestjylland Forsikring at hive en sejr i hus. Skjern Håndbold måtte se sig slået med 27-24.

De to hold fulgtes gennem første halvleg, en halvleg som blev kendetegnet ved hurtigt spil, hvor begge hold kom til mange afslutninger, men hvor målmændene i begge ender havde mange flotte redninger. Stillingen ved halvleg var 13-14.

Anders Thomsens hold fik mest gavn af pausen. De første ti minutter af anden halvleg lykkedes det De Røde at holde Skjernholdet helt fra at score. Det udnyttede Anders Thomsens tropper til at bringe sig foran med 16-14. Skjern fik gang i scoringen og var på uafgjort både ved stillingen 17-17 og 18-18, men derfra trådte LTH drengene virkelig i karakter og fik mål for mål bragt sejren i hus. Da rutinerede Rasmus Porup med et brag af et underhåndsskud scorede til 23-20 med seks et halvt minut igen begyndte publikum i Arena Vestjylland Forsikring at lugte sensationen.

Det blev seks lange minutter men drengene fra Lemvig lod sig ikke imponere af gæsterne, men bevarede overblikket og fortsatte koncentreret til sejren var i hus. Da Ronnie Nicolaisen sluttede en fremragende indsats af med at pille et straffekast fra Anders Eggert, så kunne jublen bryde løs. Endelig, endelig, endelig fik spillere, trænere og publikum velfortjent fuldt udbytte af en flot indsats på banen.

Det har været tæt på i så mange kampe, så det var så fortjent, at holdet omsider kunne løbe med sejren. Flot fight i forsvaret, som tydeligvis havde forberedt sig godt på Skjerns angrebsspil. Kampens spiller Ronnie Nicolaisen udtalte efter kampen: “Det var nemt”, forstået på den måde, at med et velfungerende forsvar, så er arbejdsbetingelserne i målet bare langt bedre. Ronnie stod igen en fantastisk kamp, og reddede hele to straffekast fra straffekastspecialisten Anders Eggert. I angrebet var der stor fight, masser af tempo og rappe fodskift. En klassekamp på en dag, hvor De Røde virkelig formåede at gribe chancen, da gæsterne fra Skjern vist mentalt allerede var taget til julefrokost.