Det blev til et nederlag på 30-27 til favoritterne fra GOG i torsdagens duel. En flot indsats fra vestjyderne, men det blev desværre ikke til point.

GOG anført af Emil Jakobsen åbnede kampen bedst, og efter 10 minutters spil var fynboerne i front med 5-3. Efter 17 minutters spil kunne Jørgen Rasmussen skabe kontakt til hjemmeholdet, da han udlignede til stillingen 9-9. I det efterfølgende GOG-angreb lykkedes det Jacob Østergaard at erobre bolden og derefter drible op og score i den anden ende til LTH-føring på 9-10.

Lasse Kronborg kunne med 12 sekunder igen score til 16-15 i en andenbølge kontra. Det lykkedes dog vestjyderne at tilkæmpe sig et straffekast i første halvlegs sidste sekund, men desværre fandt Kokholms forsøg ikke vej til netmaskerne. Pausestillingen lød derfor på 16-15.

Anden halvleg startede med et par gode redninger fra Ronnie, og i den anden ende gik de to første forsøg ind. Så var vestjyderne i front med 17-16. De to hold fortsatte med at holde kontakten indtil der manglede 12 minutter af kampen. Med 10 minutter igen kunne Josef Pujol bringe GOG foran med 23-26. Med lidt over 4 minutter igen var hjemmeholdet i front med 29-24, og kampen var afgjort.

LTH’erne fik dog afsluttet den flotte indsats med at få pyntet på resultatet, så slutcifrene kom til at lyde på 30-27. Det må siges at være et rigtig godt resultat mod et hold som spiller i Champions League og som sidste år var i DM-finalen. Det må også give en god tro i truppen på, at man på onsdag igen kan gå ud og spille lige op mod et tophold, når TTH Holstebro venter i Gråkjær Arena.

Skal du med ud og støtte drengene – så tilmeld dig fanbussen lige her!

Slutresultat: 30-27 (16-15)

GOG-udvisninger: 3, LTH-udvisninger: 2

LTH-målscorere:
Rasmus Porup 5 mål
Jørgen Rasmussen 5 mål
Mark Nikolajsen 5 mål
Jacob Østergaard 3 mål
Jonas Langerhuus 3 mål
Mathias Porsholdt 2 mål
Christian Holm 2 mål
Jesper Kokholm 1 mål
Pelle Schilling 1 mål