Andreas Damgaard og Mads Høj har begge kontraktudløb til sommer, og begge har valgt at søge nye udfordringer fra den kommende sæson.

I 2016 kom en ung Andreas Damgaard til Lemvig-Thyborøn, hvor han skulle prøve kræfter med sin første sæson som seniorspiller. Sidenhen har han udviklet sig enormt meget, og han har i denne sæson, sammen med Mark Nikolajsen, været styrmanden i et LTH-angreb, som har scoret 623 mål indtil videre, hvilket må være mere end godkendt for et oprykkerhold. Når sæsonen slutter, slutter Andreas’s tid i Lemvig-Thyborøn også for denne omgang. Det har været tre rigtige spændende sæsoner for begge parter, og sportschef, Lars Broe, har også nydt at have Damgaard blandt spillerne i ligatruppen.

“Andreas har tidligere døjet med nogle skader, som har holdt ham tilbage. Dette har heldigvis ikke været tilfældet i denne sæson, hvor han har været til rådighed hele tiden. Vi håber, at han fortsat holder sig skadesfri, og derudover ønskes han også al mulig held og lykke fremover,” siger Lars Broe, som også nævner, at Damgaard er blandt de mest håndboldbegavede spillere, som han og LTH har haft fornøjelsen af at have i truppen.

Udover Damgaard er det også blevet tid til nye udfordringer for 20-årige Mads Høj, som har gang i sin anden og sidste sæson i LTH. Mads Høj er en af de talenter i LTH-truppen som stammer fra Lemvig, og netop det med at have lokale spillere på holdkortet har altid været en af målsætningerne i klubben. Nu er det så blevet tid til nye udfordringer for Høj, som flytter til Århus for at studere.

“Det har været spændende at følge udviklingen på Mads. Han har knoklet ekstremt hårdt for at udvikle sig, men desværre for Mads, har hans makker på højre back-positionen, Jonas Gade, brændt en fantastisk sæson af indtil videre, så derfor har spilletiden været begrænset. Vi har dog på 2. holdet set Mads træde endnu mere karakter, og i udekampen mod GOG viste han, hvilke kvaliteter han besidder,” udtaler Lars Broe, som også ønsker Mads held og lykke med sine studier i Århus, hvor han håber på at det lykkes at kombinere skole med håndbold på højt plan.

Lemvig-Thyborøn takker Andreas og Mads for deres indsats i den røde trøje, og vi glæder os til at se jer kæmpe i den sidste del af sæsonen for overlevelse i Herreligaen!