FOTO: Christina Bundgaard Photography

Til sommer er det seks år siden, at en ung Jonas Gade kom til det vestjyske fra Bjerringbro-Silkeborg, men ved udgangen af denne sæson er højre backens tid i LTH forbi for denne omgang.

96 mål i 19 kampe gør Jonas Gade til topscorer i Lemvig-Thyborøn i denne sæson, og den 23-årige højre back har haft en rigtig god sæson i ligaen, hvor han har været blandt de bedste på LTH-mandskabet. Udviklingen har været stødt stigende siden 2013, hvor Jonas Gade kom til LTH på en lejeaftale fra BSV. Lejeaftalen blev ophævet og gjort til en permanent kontrakt med Lemvig-Thyborøn, hvor Gade i øjeblikket har gang i sin 6. sæson.

Denne sæson bliver dog den sidste i denne omgang, da Jonas Gade har valgt at søge nye udfordringer ved udgangen af den kommende sæson. Det ærgrer sportschef, Lars Broe, at det ikke lykkedes at få istandsat en kontraktforlængelse med LTH-anføreren.

“Jonas har i mange sæsoner vist, at han har et højt bundniveau. I denne sæson har han dog hævet topniveauet, og der er tale om en rigtig dygtig tovejsspiller med kvalitet til at spille i ligaen. Det er derfor surt at miste sin bedste mand i denne sæson, men det er jo forudsætningen for vores klub,” siger Lars Broe.

Klubben vil gerne takke Jonas får hans indsats og tid i klubben, og vi ønsker ham al mulig held og lykke i fremtiden, hvor vi håber han vil fortsætte med at udvikle sig så meget, som han har gjort i LTH.

Men inden Jonas’ dage i LTH er talte for denne omgang, så har han og holdkammeraterne stadig syv kampe tilbage i grundspillet, hvor der skal fightes for at overleve i Herreligaen. Den næste kamp er allerede i aften, hvor drengene på udebane møder GOG.